Tentang Saya

Assalamualaikum semua. Hi.

Terima kasih kerana mengunjungi blog nidaahmad.com.

Nama saya Anida Ahmad. Saya ibu kepada 3 orang anak yang masing-masing berusia 10, 6 dan 2 tahun. Saya pemegang Diploma Kejuruteraan Mekatronik & kini berkhidmat di sektor swasta. Saya juga menjalankan bisnes secara atas talian.

Saya buat bisnes apa?


Saya merupakan seorang Pengedar Sah Shaklee & juga Mentor Bisnes Shaklee anda. Berpengalaman selama 7 tahun menggunakan produk Shaklee dan selama 4 tahun sebagai pemimpin bisnes dalam kumpul Brillante. Kumpulan Brillante kelolaan saya berada di bawah jaringan iReach, iReach merupakan kumpulan bisnes Shaklee terbaik dan terbesar dalam Malaysia.

Bermula dengan Set Hamil, dan jatuh cinta dengan keberkesanan Set Pantang Shaklee, saya terus berkongsi dengan anda semua kebaikan produk Shaklee. Kehidupan berubah lebih positif selepas saya mengenali Shaklee (dan kumpulan bisnes Shaklee tentunya). Kini saya menjana 4 angka sebulan dengan bisnes Shaklee.
Mahu Tambah Pendapatan Dengan Bisnes Online?

Zaman media sosial ramai yang mengambil peluang menggunakan medan media sosial menjana pendapatan. Setiap hari ada saja iklan-iklan yang terpampang di wall facebook, instagram dan kicauan di twitter. Anda juga teringin nak buat duit melalui bisnes online tapi tak tahu caranya?

Jom sertai kumpulan saya.

Anda hanya perlu DAFTAR dengan saya dan boleh terus buat bisnes! Dengan modal serendah RM79.50, anda boleh jana pendapatan sehingga 4,5, 6 angka pun boleh. Berbaloi kan? Semestinya dengan bimbingan dan mentoring programe yang saya akan berikan. Tiada istilah goyang kaki dapat duit ya. Saya bukan skim penipu daftar-daftar dapat komisyen.

Shaklee menyediakan sistem perniagaan yang paling adil untuk semua orang. Bukan siapa daftar dulu dia dapat banyak. Di Shaklee semuanya tentang siapa usaha lebih dia dapat lebih.

Anda akan diajar bagaimana jana duit melalui blog. Tengah masak pun order masuk. Tengah tidur pun yang pm. Kalau berminat cepat hubungi saya 0127917427.

Tak Minatlah Nak Berbisnes

Kalau anda tak berminat nak bisnes, anda tetap boleh DAFTAR dengan saya dan jadi sebahagian keluarga kami. Bila mendaftar anda akan dapat keistimewaan beli produk Shaklee dengan harga ahli. Juga dapat cashback bila belian anda mencapai syarat minimum yang ditetapkan.

Produk Shaklee terbaik dipasaran. Tiada produk suplemen yang mencapai piawaian sama seperti Shaklee. Shaklee membuktikan dengan kajian dan ujian dari peringkat pemilihan bahan mentah sehingga terhasilnya produk. Shaklee juga ada landmark studies & patent untuk produknya. Tak rugi kalau anda cuba sesuatu yang semulajadi dan berkesan untuk kebaikan diri & keluarga. Tak gitu?

Hubungi saya dan sertai ABiR sekarang!

Nida 
0127917427

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Pecah kaca, pecah cermin
Dah baca, harap komen :-)

Back
to top