Promosi Shaklee Ogos 2018

Assalamualaikum wbt.
Ogos datang lagi! Alhamdulillah kita masih diberi nafas dan peluang untuk berbuat lebih banyak kebaikan dimuka bumi ni.
Promosi Shaklee bulan Ogos ni memang aummm. Shaklee sambut bulan kelahiran kaknida dengan promosi besar-besaran uollss.
Jom tengok apa dia promosi kebabom bulan Ogos ni.
Promosi Vivix
Beli 6 PERCUMA 1!
BELI 2 DAPAT 5% DISKAUN
Bukan itu saja, untuk setiap pembelian promo tersebut akan dapat,

  • Keahlian PERCUMA (bernilai RM65)
  • Pos PERCUMA
  • Cash rebate - pada bulan hadapan
  • Jimat dah tentu! 
Promosi Youth Skincare
Ni best sangat! 
Beli 1 set Youth skincare, kita akan dapat Facial Cleanse & Firm Device secara PERCUMA.
Device tu kalau kita search, jadi pujaan ramai rupanya. Dan harga boleh tahan mahei. Tapi Shaklee nak bagi FREE je.
Promosi Alfalfa Complex
BELI 3 DAPAT 5% DISKAUN.
Yang ni memang tak disangkal lagi ke-best-annya.
Promosi Shaklee Baby
Jangan tunggu lagi. Kalau nak dapatkan promosi Ogos ni cepat-cepat hubungi kaknida 0127917427. Kaknida bagi cara makan / guna yang lengkap dan berkesan. Khas untuk customer kaknida je tau.
❤,
Nida
Id : 869589
Whatsapp : 0127917427

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Pecah kaca, pecah cermin
Dah baca, harap komen :-)

Back
to top