Pengedar Shaklee Ipoh COD Klebang, Tasek, Meru

Anda mencari Pengedar Shaklee Ipoh? Sayalah orangnya! Saya pengedar Shaklee aktif yang buat COD area Klebang, Tasek, Meru, Chemor dan kawasan berhampirannya. Nak COD area Medan Istana pun boleh, kita jumpa dekat branch Shaklee terus. 


Caj COD PERCUMA dikawasan Petronas Tasek & AEON Ipoh Klebang. Untuk kawasan lain, caj penghantaran dikenakan. 

Setiap pembelian akan disertakan dengan jadual pengambilan, tips-tips kesihatan dan support grup untuk after sales service yang semuanya adalah PERCUMA. 

Kalau anda nak jumpa sembang-sembang tentang bisnes Shaklee ni pun boleh hubungi saya. Whatsapp je 0127917427. Saya mesti reply. Kita boleh ngopi-ngopi dekat Starbuck depan ni atau ngopi dekat rumah masing-masing sambil sembang bisnes pun boleh.

Saya masih perlukan ramai lagi ejen di seluruh Malaysia. Anda memang dialu-alukan untuk menyertai kami.

Hubungi saya sekarang. Order vitamin anda dan saya akan hantarkan. Kalau anda area Ipoh lah.

Customer luar kawasan jangan gusar, saya membuat pengeposan ke seluruh Malaysia.

Stay tuned & order Shaklee dari Anida😉
0127917427

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Pecah kaca, pecah cermin
Dah baca, harap komen :-)

Back
to top