Set Pantang Berkesan Untuk Ibu Cepat Sembuh Dan Sihat Cergas

Ada tak set pantang yang boleh dimakan sejurus melahirkan dan boleh terus dimakan berterusan semasa menyusu? Jawapannya ada!

Pilih Set Pantang Shaklee untuk pemulihan lebih cepat dan kecergasan badan semasa berpantang.


Kenapa Set Pantang Shaklee Jadi Pilihan?


  • boleh terus dimakan selepas melahirkan
  • boleh dimakan walau anak jaundis, malah membantu mengatasi jaundis bayi
  • melawaskan pembuangan & mengelakkan sembelit
  • memberi tenaga dan kecergasan kepada ibu
  • mengawal emosi ibu & mengelakkan meroyan
  • ringkas, mudah, tidak comot tetapi kesannya super best
  • sesuai untuk ibu menyusu, tidak mendatangkan kesan panas pada baby. Malah sangat bagus diamalkan ketika menyusu
  • 1 set tahan sehingga 2-3 bulan, berbaloi-baloi
  • proses baik luka yang lebih cepat & pulih sempurna bukan luar je nampak baik tapi dalam tak baik lagi
  • sebagai milk booster juga
  • menaikkan seri wajah
  • membantu ibu menurunkan berat badan

Yang pasti makan set pantang Shaklee memang menjadikan tempoh berpantang kali kedua saya sangat tenang dan best. 

Nak tau kenapa? Klik link SINI untuk membaca kisah saya yang demam ketika pantang anak pertama. Masa tu belum kenal Shaklee lagi.

Jika anda sedang hamil dan masih berkira-kira nak beli set pantang jenama apa, saya memang sangat cadangkan Set Pantang Shaklee ni. Jika anda sedang cari-cari set pantang mana yang sesuai dengan isteri anda pun, saya sangat sarankan Set Pantang Shaklee ni.


Set Pantang Shaklee - sesuai untuk semua

Hubungi saya untuk pesanan/pertanyaan NIDA 0127917427.

Kalau anda berminat nak jana pendapatan dengan Shaklee pun saya sedia menjadi mentor anda. Projek Akademi Blog iReach (ABiR) kini kembali. Saya offer 3 orang saja untuk intake kali ini.




CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Pecah kaca, pecah cermin
Dah baca, harap komen :-)

Back
to top