Nak Mulakan Bisnes Tanpa Modal Besar? Jom Join ABiR

Harga barang makin naik. Keluarga makin besar. Gaji masih ditakuk sama. Naik pun tak sampai 10% setahun. Pagi dapat gaji, petang dah bercatu. Duit gaji cukup-cukup untuk tanggung keperluan je.

Jika situasi itu dekat dengan anda, jom join saya buat bisnes ni. Amboi. Ajak terus. Ya. Saya mencari yang serius dan betul-betul nak tambah pendapatan. 

Bisnes apa yang saya buat ni?

Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee & Mentor Bisnes Shaklee anda. 

Shaklee merupakan syarikat suplemen terkemuka yang mengeluarkan vitamin semulajadi, selamat, berkesan dan mesra alam.

Saya mencari protege yang serius nak mengubah kehidupan & mencari jalan untuk menambah pendapatan. 


Ada syarat ke nak join?

✔ Anda mesti seorang yang bukan anti-suplemen

✔ Bersemangat nak majukan diri dan sanggup berusaha

✔ Ada smartphone / laptop dan kemudahan internet

✔ Sejenis tak banyak alasan

Ok tu je syarat dia. Jika anda rasa anda layak, WHATSAPP 0127917427 sekarang. Daftar dan boleh terus mula buat duit online.

Kenapa Anda Kena Join Bisnes Shaklee Dengan Saya?

✔ Saya berpengalaman 7 tahun menggunakan produk Shaklee & 4 tahun sebagai pemimpin bisnes. 

✔ Saya bekerja shift 12 jam & masih boleh menjana 4 angka secara konsisten dengan bisnes Shaklee. Anda mesti boleh.

✔ Kelas marketing percuma, product guide, tutorial, kelas buat poster, copywriting, dan macam2 lagi berkaitan bisnes ni akan disediakan.

✔ Offline coaching personal 1 to 1.

✔ Group support whatsapp & facebook. 

Saya Berminat. Macam mana nak daftar?

Anda cuma perlu hubungi/whatsapp saya di 0127917427. 

Bayar yuran pendaftaran sebanyak RM79.50 dan anda boleh terus mulakan bisnes. Tiada caj tersembunyi. Tiada agenda palsu.

(Anda juga boleh mendapat keahlian PERCUMA dengan pembelian sebanyak 200uv. Paling mudah, beli VIVIX 2 botol. Jom whatsapp saya 0127917427, saya terangkan lebih lanjut tentang keahlian percuma ni).

Bertindak sekarang untuk masa depan yang lebih baik. Hidup kita ada pilihan, bukan sekadar bayar bil. 

Nida
0127917427
Founder of Brillante Team





CONVERSATION

2 comments:

Pecah kaca, pecah cermin
Dah baca, harap komen :-)

Back
to top