7 Keistimewaan & Kelebihan Youth Skincare Shaklee

Youth skincare yang ditunggu-tunggu dah tiba. Beberapa bulan lepas masa Shaklee announce yang product penjagaan muka Nutriwhite & Enfuselle akan dihentikan pengeluaran & penjualannya, masing-masing rasa alamak. Mana nak cari skincare yang selamat dari bahan kimia berbahaya ni lagi. Kalau ada pun, berkesan ke? 
Tak lama tu Shaklee announce pula kemunculan Youth. Memang melompatlah masing-masing pun.





                         




 Set Youth yang dihasilkan selepas kajian selama 8 tahun



Pre-launch Youth Shaklee ni berlangsung masa Business Leader National Conference pada 3 Februari yang lepas. Alhamdulillah saya terpilih untuk menghadiri persidangan tersebut bersama rakan leader yang lain. Dapat dengar secara live penerangan tentang Youth ni.
Istimewanya leader yang join conference tu layak untuk beli 3 set promo Youth Skincare ni. 

Vice President Beauty Research and Development Shaklee Corporation, Mr Chris Kyrou dan Ms Virgine Descamp, Global Lead Beauty yang berpengalaman lebih 20 tahun dalam dunia penjagaan kulit dan kosmetik diterbangkan khas dari New York untuk menerangkan keisitimewaan & kelebihan set Youth ini. Memang rasa teruja sangat dapat dengar secara live.

Cuma saya terlepas peluang buat analisis kulit masa program tersebut. Memang agak terkilan tapi tak pe, nanti kita attend Youth party pula.

Youth skincare ni memang super duper best sebab produk berkualiti premium ni dijual pada harga yang sangat berbaloi. Kalau tengok dekat butik2 kecantikan menjual skincare premium, memang harga 1 set tu boleh pitam jugalah.
Jom saya kongsikan apa yang terdapat dalam set Youth ni.

6 Produk Penjagaan Kulit Terbaik Dalam Rangkaian Youth Shaklee

1. Luminious Gel Oil Cleanser
2. Perfecting Skin Toner
3. Radiance C+E
4. Youth Activating Serum
5. Age Defence Mineral Moisturizer SPF 50
6. Advance Renewal Night Cream

7 Keistimewaan & Kelebihan Youth Shaklee Berbanding Produk Lain Di Pasaran

1. Dihasilkan selepas 8 tahun kajian dan mempunyai 8 patent (granted & pending).
2. Terbukti melalui kajian klinikal bebas daripada 2500 jenis bahan kimia berbahaya.
3. Sesuai untuk semua lapisan usia dan semua jenis kulit.
4. Keputusan ujian klinikal menunjukkan 100% wanita yang menggunakannya memiliki kulit yang lebih muda.
5. Produk 100% ‘Vegan’ – tidak mengandungi bahan berasaskan haiwan.
6. Bebas kekejaman ke atas haiwan. Ia tidak menjadikan haiwan sebagai bahan ujian.
7. Bebas Gluten

Testimoni Shaklee Youth Untuk Kulit Orang Asia

Bertuah sangat rasa bila dapat lihat sendiri live testimonials daripada mereka yang terpilih lebih awal mencuba produk Youth ni. Kesemua mereka telah menggunakan produk Youth dalam lebih kurang 23-27 hari. Yang lagi best, semua pun rasa kesannya seawal 7 hari.

Master Adilah, 30an - Jerawat kering dalam 3-4 hari. Jerawat baru tak muncul. Pori2 semakin mengecil.

Maater Rozyta, 50an - jeragat pudar dengan penggunaan lebih kurang 28 hari. Kulit lebih anjal.

Puan Ng Hooi Hooi, 50an - kedutan dimuka makin berkurang. Kulit lebih firm, jadi muda.

Master Viji, 50an - shape wajah lebih cantik, jeragat & garisan kedut berkurang. 

Master Norsyaheera, 20an - tona kulit lebih cerah, sekata dan anjal. 

Master Naquib, 40an - masalah pori terbuka & kawah2 bekas jerawat hampir selesai. Kulit kembali rata dan lebih sihat



Kulit mereka jadi lebih sekata, tona lebih cerah.

Teruja tak?
Produk Youth akan dibuka untuk pasaran umum pada bulan Mac nanti. Dah ramai yang pre-order sebab takut terlepas set skincare yang super duper best ni. Anda pun kena cepat-cepat pre-order sebelum terlambat.

Jom feeling2 dulu dengan tonton video unboxing set Youth ni😉


Subscribe channel Youtube Nida Ahmad untuk lebih banyak video best.

Hubungi saya Anida 0127917427 untuk preorder set Youth anda sekarang.







CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Pecah kaca, pecah cermin
Dah baca, harap komen :-)

Back
to top