Pengedar Shaklee Pasir Gudang Dengan Konsultasi Terbaik

Anda duduk di Pasir Gudang dan nak beli vitamin Shaklee? Tapi tak nak pos-pos. Lebih suka jumpa sendiri dengan pengedar untuk dapatkan vitamin dan terus boleh borak untuk konsultasi?


Anda boleh hubungi saya Lina 0127059520.


Saya merupakan Pengedar Shaklee aktif yang melakukan COD di kawasan Pasir Gudang, Scientex, Kota Masai, Sri Alam, dan kawasan-kawasan berhampirannya.

Kenapa anda kena beli dari saya?


Saya menjalankan bisnes Shaklee ini secara fulltime dari rumah. Istilah masakini, WAHM (work at home mom). Anda boleh google nombor telefon saya untuk tengok sama ada saya ni scam atau bukan. Hehe. InsyaAllah, saya tak pernah terfikir nak menipu customer.

Sepanjang berbisnes ni saya telah menghadiri pelbagai kelas dan bengkel nutrisi anjuran pihak Shaklee. Ini semua bagi memastikan saya dapat memberi konsultasi terbaik untuk semua pelanggan saya. Ramai orang boleh menjual tapi bukan semua yang akan beri khidmat nasihat penggunaan produk yang betul. Anda mesti percayakan saya kerana saya mendapat bimbingan pakar nutrisi.

Ini gambar masa saya dapat sijil naik rank.
Bukti saya memang bersungguh dalam bisnes Shaklee ni😉

Kelas coaching dalam kumpulan pun banyak. Memang saya sebolehnya berusaha yang terbaik untuk pelanggan saya.

Paling penting, saya boleh dikatakan testimoni bergerak. Nak tahu kenapa saya kata macam tu? Anda kena order vitamin dan jumpa saya untuk cod, nanti anda dapatlah jawapannya 😊


Cod je ke? Kalau jauh macam mana?


Jangan risau. Kalau anda berada jauh dari kawasan Pasir Gudang, saya akan pos order anda. Semuanya hanya dihujung jari. Anda tetap akan mendapat konsultasi terbaik daripada saya.

Untuk lebih details, anda boleh hubungi saya terus.

Fb : Azlina Mubin
No hp : 0127059520

Sampai jumpa lagi!

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Pecah kaca, pecah cermin
Dah baca, harap komen :-)

Back
to top