Perbezaan Sebelum Dan Selepas Kenal Shaklee

Beza memang berbeza.

Dulu pernah juga beli vitamin. Acah-acah lifestyle ke apa ntah. Tengok dekat majalah ada iklan. Kawan serumah pun ada susun botol vitamin dekat rak baju dia. Ingat lagi, botol kaca warna coklat saiz sebesar botol mayonis tu, ada gambar buah-buahan dan sayuran. Tak perasan jenama apa. Dek terpengaruh tu saya pun beli. Lagipun tengok kawan tu cantik. Kahkah.

Kesudahannya tak makan pun. (Nasib baik juga tak makan habis. Entah vitamin sintetik apa saya beli tu).

Lepas kenal Shaklee, dah boleh explain masalah apa perlukan vitamin apa. Dah faham kenapa kena makan vitamin. Kenapa pentingnya konsisten. Sebelum nak beli apa2 memang baca label dulu. Tak main dah ikut-ikut orang beli suplemen yang tak ketahuan. Dan jadi 'penasihat' kepada orang terdekat dalam bab2 makanan tambahan ni. 

Contohnya ritu abah ada beli jus alfalfa dari kawan, adik tanya saya ni boleh makan tak? Penjual kata jus ni untuk sejukkan badanšŸ˜

......
Dulu main makan je yang rapu ke yang zero nutrition ke.

Lepas kenal shaklee, nak beli satu2 benda baru tu memang kelebek habis label. Tak percaya dah iklan tanpa gula tambahan segala tu.

.......
Dulu buat bisnes sambilan memang betul2 menyambilšŸ¤£ Untung ke mana modal kemana. Main taram je jual. Mentor memang jauh sekali.

Bila start buat bisnes Shaklee, tak sangka banyaknya ilmu dapat. Otak pun jadi lebih positif. Network berkembang dikalangan sahabat-sahabat positif. Best sangat! Mentor 24jam sedia berkongsi.
Paling nyata, untung ada. Bonus setiap pertengahan bulan. Dari kosong kini konsisten 4 angka.

Alhamdulillah memang bisnes Shaklee banyak membantu kami. Dari segi kewangan dan cara hidup juga.

.......
Paling tak sangka sekarang dah ada anak bisnes di bawah susur galur #Stars yang perlu saya bimbing untuk sama2 menuju kejayaan.

Nak join saya menambah pendapatan dengan cara mengubah gaya hidup?
Jom!


CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Pecah kaca, pecah cermin
Dah baca, harap komen :-)

Back
to top