Jadi Ahli Shaklee Bukan Wajib Menjual Pun

"Apa kelebihan jadi ahli ni?"

Ni antara soalan favourite bila saya cadangkan prospek untuk terus register keahlian.

Ada juga yang takut bila jadi ahli kena menjual.

Nehi. Nehi. Tiada paksaan pun siapa nak makan sendiri, siapa nak menjual, siapa nak bina bisnes.



Meh nak bagitau antara kelebihan jadi ahli Shaklee😍😍


1) Dapat beli dengan harga ahli.

Tentulah lebih jimat. Harga ahli jimat 5-20% berbanding harga retail. Bila dah makan dan nampai kesan, kita mesti nak konsisten amalkan, maka dengan register jadi ahli, belian selepas itu dapat harga ahli.

2) Point & Cashback

Setiap belian kita ada point yang dikira (uv). Dan kalau capai syarat minimum point tu, kita dapat cashback bulan depannya. Tak nak ke makan vitamin dapat duit.

3) Tiada belian minimum untuk kekal keahlian

Dalam Shaklee tak ada peraturan minimum point untuk kekal keahlian. Kadang2 vitamin yang kita amalkan tu 2-3 bulan baru habiskan? Tak apa, tak ada syarat kena beli tiap bulan tapi biasanya bila kita dah rasa keberkesanan satu2 vitamin tu kita nak cuba yang lain pulak😉

4) Tak ada yuran tahunan.

Bayar keahlian (atau dapatkan FREE dengan belian 200uv) sekali je masa registration. Lepas tu tak ada dah yuran2. Setiap tahun cuma perlu beli voucher untuk bagitau Shaklee, kita masih wujud. Voucher RM30 boleh guna untuk beli vitamin. Tak rugi apa2.

5) Paling best, layak sertai kelas nutrisi dan health talk secara percuma. Speaker bukan calang2 tapi nutritionist bertauliah. Ada health check juga. Semua percuma. Dapat konsultasi lagi.

Best kan?

Kalau kawan2 baru nak cuba atau memang dah lama makan Shaklee tapi belum jadi ahli, jom join family kami😊

Macam mana nak jadi Ahli Shaklee?

Anda boleh pilih nak mendaftar percuma atau bayar yuran keahlian. Yang percuma tentu lebih best😍 Siapa tak suka benda free kan?

1) Bayar yuran keahlian sebanyak RM69 (termasuk GST) 

2) Beli produk bernilai 200uv (dalam RM800 +-) dan automatik anda dapat keahlian PERCUMA. Produk yang anda beli tu pun terus dapat harga ahli & anda terus layak untuk dapat cashback bulan berikutnya. Wow kan?

Boleh ke join dengan siapa saja?

Ha yang ni kenalah pilih. Rugilah kalau join ahli lepas tu tak dapat bimbingan apa2. Join dengan family kami, anda akan dibimbing dari A-Z. Saya akan pastikan anda mendapat jadual makan vitamin yang sesuai dengan anda. Kita ada support grup yang boleh diskas apa-apa berkaitan Shaklee. Kelas info produk juga disediakan. 

Kalau nak bisnes pun, support grup untuk mulakan bisnes tersedia untuk anda.

Whatsapp saya je dan bagitau nak register dengan family Stars😘

Anida Ahmad
0127917427


CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Pecah kaca, pecah cermin
Dah baca, harap komen :-)

Back
to top