Promosi Vivix Berbaloi-baloi

Belum terlambat nak war2kan PROMOSI BULANAN SHAKLEE untuk bulan Januari 2017 ni. Ha ni dia..Vivix promosi bulan ni uollls😘😘



PROMOSI VIVIX SI TONIK AJAIB

Beli 2 botol dapat 5% diskaun
Beli 6 botol dapat 7

Dahlah dapat harga jimat, siap dapat PERCUMA benda-benda ni lagi.

PERCUMA keahlian bernilai RM69
PERCUMA pengeposan
Cashback bulan depannya

Giler tak? Dahlah harga dah jimat, siap dapat cashback pula tu bulan depan.

APA KELEBIHAN VIVIX?


4 bahan utama Vivix. Anggur muskat tu sebiji RM100 lebih harga dia tau.


Vivix adalah ekstrak dari 4 bahan premium. Pembuatannya dari peringkat cari bahan sampai end product dilengkapi dengan beratus kajian oleh saintis. Bukan takat blend2 dan bancuh je.

Kaya dengan resveratrol yang terkenal sebagai tinggi anti oksidan, ia mampu untuk menghalang radikal bebas dari menghuni badan kita.

Vivix juga bertindak dari peringkat selular. Ia membantu melambatkan pemendekan telomere, secara tak langsung beri kesan awet muda tau.

Bila sel sihat, badan kita pun semakin sihat.

CUBA SEKARANG


Sebab sekarang tengah promo. Memang jimat & menguntungkan. Lebih2 lagi kalau anda baru pertama kali nak cuba makan suplemen. Boleh beli vivix twinpack sekarang dan rasakan kesannya. Hubungi saya 0127917427 untuk order.

💗,
Nida
0127917427
Sid 869589
Pengeposan seluruh Malaysia.
Cod : Aeon Ipoh Klebang

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Pecah kaca, pecah cermin
Dah baca, harap komen :-)

Back
to top