Pengedar Shaklee Aktif Di Ipoh Perak

Anda orang Ipoh dan nak beli vitamin Shaklee tapi tak suka nak pos-pos? Saya pengedar Shaklee aktif yang sediakan khidmat cash on delivery (COD) di kawasan Ipoh.

Antara lokasi COD saya ialah di AEON Ipoh Klebang, Mydin Meru, Tesco Ipoh, branch Shaklee di Medan Istana dan kawasan berhampiran mengikut persetujuan bersama.


Kos penghantaran adalah PERCUMA  jika pelanggan memilih lokasi yang dinyatakan di atas.

KENAPA KENA BELI DARIPADA NIDA?

Saya telah menjalankan bisnes Shaklee ni selama lebih kurang 4 tahun dan insyaAllah akan terus menjalankannya hingga anak cucu. Untuk kekal lama dalam bisnes ini saya tidak akan sekali-kali menipu pelanggan. Lagipun duit hasil bisnes ni nak bagi makan anak2.

Pelanggan saya juga akan dapat konsultasi berterusan dan tips2 kesihatan lainnya. Senang kata bukan setakat bagi jadual makan ala kadar lepas tu lenyap. Saya akan follow up customer sampai anda rasa wah berbaloi sangat beli vitamin ni dari dia. Kita sihat sama2.

Untuk pastikan pelanggan sentiasa dapat info terkini dan betul, saya sebolehnya hadir setiap seminar anjuran Shaklee. Selain itu, saya juga join bengkel nutrisi untuk lebih faham tentang nutrisi dan vitamin. Dalam grup online family iReach pun ada banyak sangat info untuk jadikan kami sidpro.


Nida, Pengedar Shaklee Ipoh Klebang

Kalau yang jauh, saya akan pos-lajukan aje pesanan anda. Biasanya ia ambil 1-3 hari bekerja untuk sampai ke tangan pelanggan.

Moh kome lekaih hubungi saya kalau nak order vitamin. Kalau tak pasti nak vitamin apa, pun boleh hubungi saya, kita consult anda sebelum dan selepas pembelian.

��,
Nida 0127917427
Pengedar Shaee Ipoh Klebang


CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Pecah kaca, pecah cermin
Dah baca, harap komen :-)

Back
to top