NUTRIFERON MENJAUHKAN SELESEMA DAN JANGKITAN?

Apa itu NutriFeron? NutriFeron merupakan penemuan hebat dalam bidang Immunologi.


Interferon buat julung kalinya ditemui oleh Dr. Yasuhiko Kojima dari University Tokyo pada tahun 1954. Selepas membuat kajian selama 40 tahun dan semakan semula beribu-ribu jenis sebatian dan lebih 200 jenis herba yang berlainan, Dr. Kojima telah berjaya membangunkan satu-satunya interferon semulajadi didunia (NutriFeron). Beliau telah berjaya menetapkan bahawa ekstrak dari 4 tumbuhan ; iaitu biji labu, bunga safflower, Honeysuckle Jepun dan biji Plantago mempunyai daya kebolehan mendorong pengeluaran semulajadi interferon tubuh. FOrmulanya yang digunakan adalah semulajadi, selamat,tulen dan berkesan. Penemuan dan rekaannya telah diiktiraf sebagai penemuan terhebat dalam bidang immunologi.

NutriFeron adalah satu Formula Ekslusif dan diPaten oleh Shaklee dan tidak dijual di kedai-kedai biasa. Ianya hanya boleh didapati melalui Shaklee (melalui saya sebagai Shaklee Independent Distributor *smile*)

Didalam bidang perubatan, suntikan interferon banyak digunakan untuk merawat penyakit hepatitis, kanser, hidrophobia (penyakit anjing gila), herpes, HIV dan lain-lain. Tambahan pula, ia telah terbukti bahawa interferon berkesan untuk melindungi kita dari jangkitan influenza dan berbagia jenis penyakit.


NutriFeron : Interferon semulajadi 100% ekstrak tumbuhan

Manfaat Utama NutriFeron:

  1. Mengukuhkan Sistem Imun dalam masa 3 hari - Ianya adalah satu-satu nya interferon semulajadi didunia. Kajian-kajian telah menunjukkan bahawa interferon mampu merangsang dan mempertingkatkan secara keseluruhan sistem imun tubuh dengan mengerahkan sistem pertahanan semulajadi tubuh berfungsi untuk membunuh ; T-cells, B-cells dan makrobag.
  2. Melawan Kanser & Tumor - Interferon semulajadi mengandungi polisakarida yang merangsang dan mengaktifkan immunoglobulin melawan sel-sel tumor dankanser. Selain dari itu ia juga mampu mengurangkan ketidakselesaan pada aktu rawatan kemoterapi.
  3. MELINDUNGI DARI INFLUENZA - Ia mengimbangi kepada respon alergi persekitaran dan pencemaran udara, melindungi dengan berkesan daripada virus, mikrob, termasuk selesema, flu alergi, inflamasi dan influenza.
  4. Meringankan stress & Kelesuan - meringankan kemudaratan yang disebabkan oleh keresahan, stress, kelesuan dan gaya hidup yang sibuk.
  5. Melambatkan Penuaan - Formula unik NutriFeron merangsang pengeluaran makrofag untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman. Justeru itu, sel-sel akan menjadi lebih sihat.
  6. Mengurangkan Infeksi oleh pesakit-pesakit Hepatitis B & C - keberkesanan NutriFeron dalam memerangi virus akan mengurangkan infeksi dan meminimumkan ketidakselesaan seperti kembung perut, rasa mual, muntah dan lain-lain kepada pesakit Hep B & C.
  7. Mempertingkatkan Menopaus - Hypertensi, tahap kolesterol yang tinggi, kitaran darah, dan masalah lain berkaitan menopaus akan menjadi lebih baik.
  8. Mempertingkatkan PMS - terbukti secara klinikal mengurangkan simptom yang terjadi akibat ketidakseimbangkan sistem endoktrin iaitu kekejangan waktu haid, sakit belakang, sakit payudara, masalah jerawat, kegelisahan, insomnia dan mood swing.

Nantikan entri seterusnya menganai testimoni dan review pengguna NutriFeron selepas ini ^__^

Untuk Pesanan boleh hubungi saya,
Anida | SMS / Whatsapp : 0127917427
Page : Moms Station

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Pecah kaca, pecah cermin
Dah baca, harap komen :-)

Back
to top