Rahsia jadi kaya dengan jadi ahli Shaklee

Saya percaya semua orang impikan hidup tanpa masalah kewangan. Hidup bebas hutang, ficancial freedom kata orang kampung saya :-)

Tapi zaman Malaysia cipta rekod follower twitter paling ramai ni dah tak sama dengan zaman cipta bendera terpanjang ketika sambutan hari merdeka dulu. Apakah cerita pasal hari merdeka pulak ni? Ya, saya nak merdeka dari hutang segala. Zaman sekarang seorang engineer pun belum tentu boleh hidup senang dengan hanya pendapatan sebagai engineer. Apatah lagi saya yang kekal sebagai 'engineer to be' sejak dari form 3.

Rata-rata rakyat Malaysia akan menjalankan bisnes secara part time untuk menambah pendapatan, saya tidak pernah membuat kajian tentangnya. Tapi cukuplah kot dengan aktiviti membersihkan wall facebook yang penuh dengan tag para peniaga sebagai bukti ramai orang jadikan bisnes sambilan sebagai punca menambah rezeki ^___^

Jadi ahli Shaklee. Ya, kamu kamu dan kamu yang sedang membaca ni kalau masih mencari-cari peluang untuk tambah pendapatan boleh daftar untuk jadi ahli shaklee sekarang. Pasti boleh jadi kaya dengan jadi ahli shaklee! Haip..ini bukan skim cepat kaya. Jadi ahli shaklee memang boleh kaya jika ikut segala apa yang di ajar oleh mentor dalam group istimewa. Bukan kaya wang ringgit sahaja tau, kaya rohani sekali. Untuk dapatkan rahsia-rahsia terhebat nak jadi kaya, email saya di anida.ae@gmail.com :-)

Secara basic, jadi ahli shaklee tak perlukan kita untuk nyanyi lagu Faizal Tahir pada pukul 2 pagi di dewan2 seminar tapi kalau ada yang nak nyanyi kat rumah sambil update belog tu terpulang..hihu

Gemuruh jiwa semangat membara...


Bagaimana nak jadi ahli shaklee?

Sediakan hanya RM75 dan telefon atau SMS atau boleh jugak Whatsapp saya di nombor 0127917427. Saya akan uruskan semuanya untuk anda. Dengan langkah mudah tersebut saja anda bukan jadi ahli shaklee semata-mata malah dimasukkan dalam group perbincangan tertutup yang dinaungi oleh 3 orang Masters Coordinator yang semuanya kaya belaka. Kaya wang ringgit sudah tentulah kerana bonus shaklee mereka konsisten 5 angka setiap bulan (mungkin ada yang 6 angka), kaya ilmu, kaya jiwa yang paling best sekali. Mereka tidak kedekut berkongsi segala rahsia dan tips kejayaan mereka. Malahan kita 'dipaksa' duplicate cara mereka untuk sama2 berjaya. *muahaha saya tidak akan menamakan diri saya sebagai master to be kerana tidak mahu ia kekal seperti mana 'engineer to be' itu :p
Saya adalah wakil pengedar shaklee yang membuat penghantaran seluruh Malaysia. Hubungi saya untuk jadi ahli Shaklee dan nikmati kekayaan inj bersama-sama!

Ada banyak lagi kelebihan jika anda jadi ahli shaklee. Akan saya kongsikan di entri seterusnya. Ya lah, kalau saya tulis semua one shot nanti kamu dah tak datang belog saya lagi. Hahaha. Nantikan lebih banyak rahsia jadi kaya dengan jadi ahli Shaklee.
Saya berhenti dulu, nak p minum ESP yang sedap dan ada promosi hebat beli 6 percuma 1 pada bulan ini. Semua ini pun dapat dengan jadi ahli shaklee.


Hubungi saya :
Email - anida.ae@gmail.com
SMS / Whatsapp - 0127917427
Facebook page : search Mom's

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Pecah kaca, pecah cermin
Dah baca, harap komen :-)

Back
to top