GLA Complex : Membantu Untuk Cepat Hamil

Bagaimana GLA Complex boleh menbantu untuk hamil?


GLA (gamma linolenic acid) digunakan oleh ramai wanita untuk memelihara kesihatan sepanjang kitaran haid setiap bulan. GLA merupakan sejenis asid lemak Omega-6 yang digunakan oleh badan kita untuk membentuk prostaglandin - bahan berkesan berupa hormon yang membantu badan mengawalatur proses badan yang normal. Minyak benih bunga matahari adalah satu lagi sumber asid lemak Omega-6. Ia mengandungi vitamin E yang membantu melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imun dengan memelihara integriti sel.

GLA menurunkan kolesterol dan membantu meningkatkan lendir servik yang berkualiti untuk kesuburan. Ia juga membantu melegakan sindrom PMS seperti senggugut, dan membantu melegakan kesakitan dan kekejangan.

Apa yang GLA Complex boleh lakukan untuk bantu wanita cepat hamil? GLA membantu dalam meningkatkan kualiti lendir servik. Sama ada kita sedar atau tidak, setiap bulan akan keluar cecair seperti 'putih telur' iaitu pada hari subur. Bagaimana nak tahu tentang lendir servik yang melambangkan kesuburan ni? Boleh email saya di anida.ae@gmail.com. Saya akan kongsikan dengan anda rahsianya berserta tips cepat hamil dengan GLA! 
Lendir servik atau cecair kesuburan ini yang akan membantu sperma untuk terus berenang ke uterus, dan terus ke tiub falopio, sehingga bersenyawa dengan sel ovum. Cecair ini juga membantu sperma untuk hidup sehingga 5 hari, jadi kalau tidak 'kena' pada hari subur pun ada 5 hari lagi untuk hidup dan berenang! ^___^

Puan-puan yang masih belum dikurniakan cahayamata atau yang dalam usaha untuk hamil, boleh mula periksa cecair kesuburan anda sekarang. Jika kecoklatan, kering atau tebal..itu petanda kurang baik kerana boleh menghalang persenyawaan. Tapi jangan stress. Boleh dapatkan GLA Complex untuk membantu menghasilkan cecair servik yang berkualiti. Hubungi Mom's Station untuk pesanan.

Walaubagaimanapun, GLA Complex dan suplemen ni hanya salah satu usaha kita. Kita berusaha dan berdoa  , kerana ia tetap berbalik kepada Yang Maha Kuasa untuk menentukannya. InsyaAllah.


Hubungi saya untuk pesanan dan dapatkan konsultasi percuma.
SMS / Whatapss : 012 791 7427
Email : anida.ae@gmail.com

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Pecah kaca, pecah cermin
Dah baca, harap komen :-)

Back
to top