Tips kekal bertenaga ketika berpuasa. Vol 2.

Awal Ramadhan aritu kecoh kejap sebab PD (Performance Drink) habis kat HQ & branch Shaklee. 

Semua orang pun cari PD untuk kekal cergas dan bertenaga ketika menjalani ibadah puasa. Nak tau kebaikan PD ni? Jom terus membaca artikel ini, saya akan kongsikan dengan anda kebaikan dan tips2 yang lain.



pd (performance drink Shaklee)
Performance Drink Shaklee

PD : Terlarut Lebih Cepat Berbanding Air

Bekerja / bersukan menyebabkan kekurangan nutrisi penting dalam tubuh, lebih2 lagi kalau kia berpuasa masa tu. Shaklee Performance merupakan pilihan paling ideal yang berupaya menghidrat lebih cepat berbanding air dan membekalkan tenaga untuk tenaga harian anda.

  • OptiCarb pilihan ekslusif untuk tenaga yang berpanjangan 
  • Membekalkan bendalir dan elektrolit yang penting untuk memabntu mencegah penghidratan
  • Terbukti secara klinikal dalam memelihara paras gula darah yang penting bagi tenaga, otot dan paras bendalir yang perlu bagi penghidratan yang wajar.

Saya sendiri dah cuba PD ni sepanjang berpuasa, memang terasa kelainannya. tidak semestinya kita bersukan je perlukan PD ni, ia juga sangat membantu dalam kita mengekalkan tenaga berpanjangan ketika puasa. Ibu2 yang menyusukan anak sgt disyorkan amik PD dismaping set breastfeeding yang sedia ada.

Sekarang PD dah ada kat HQ & branch Shaklee berhampiran anda. Untuk yang di Ipoh, boleh hubungi saya untuk COD :-) yang lain2 boleh SMS 0127917427. Cepat..cepat..bulan puasa ni PD laris macam goreng pisang panas.



CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Pecah kaca, pecah cermin
Dah baca, harap komen :-)

Back
to top