[Set Penyusuan] : yang mana pilihan terbaik untuk anda

" Joyah suruh aku bagi susu p***s** kat Munah, sbb dia kata Munah halus sangat"
"Ko tak nak try suplemen dulu ke? kalau mkn suplemen, ko dpt kebaikan..anak ko pun dapat jugak"
"macam mana nak beli shaklee tu?"

Itu antara perbualan ringkas saya dan kawan saya. Beliau menyusukan anak perempuannya secara exclusif hampir setahun. Saya percaya ramai ibu2 diluar sana yang mengalami kisah sama seperti kawan saya ni. Nak cuba set penyusuan Shaklee? Jom kita tengok set apa yang ada...

Set Penyusuan
Keterangan
Range Harga
Set B (Vitamin Asas Penyusuan dengan Alfalfa)
* Mengandungi Multivitamin dengan dengan zat besi, Vitamin B, vitamin C, dan Alfalfa
* Sesuai untuk semua ibu (termasuk yang tidak menyusukan anak)
* Alfalfa membantu menghasilkan susu ibu dengan lebih cepat
* Sesuai untuk ibu yang mempunyai masalah sembelit dan keputihan
* Bagi bayi yang mempunyai masalah eczema, set ini dapat membantu
***tidak boleh diambil oleh ibu/ibu yang mempunyai bayi elergi alfalfa, SLE & penyakit autoimmune yang lain
Hubungi saya untuk harga & tawaran istimewa :)
Set Eu Four Pack (Vitamin Asas Penyusuan dengan Kalsium)
* Mengandungi Multivitamin dengan dengan zat besi, Vitamin B, vitamin C, dan Kalsium
* Sesuai untuk ibu-ibu yang mengalami kemeruduman susu ketika haid .
* Alternatif kepada set B untuk ibu yang ada masalah dengan alfalfa.
* Sesuai untuk ibu-ibu yang tidak minum susu dan alah kepada laktosa.
* Kalsium Shaklee lebih dikenali dengan nama Ostematrix adalah formula lengkap kalsium, magnesium dan vitamin D serta mineral lain.

Set E (Set Penyusuan dengan Alfalfa dan Kalsium)
* Mengandungi Multivitamin lengkap dengan zat besi, Vitamin B, vitamin C, Kalsium dan Alfalfa
* Menambahkebaikan antara set B dengan set Eu Four Pack.
***tidak boleh diambil oleh ibu/ibu yang mempunyai bayi elergi alfalfa, SLE & penyakit autoimmune yang lain

Set Eu Four Pack Plus (Vitamin Asas Penyusuan dengan Kalsium dan Protein)
* Mengandungi Multivitamin lengkap dengan zat besi, Vitamin B, Vitamin C, Kalsium dan ESP, tanpa alfalfa.
* Sangat dicadangkan untuk ibu yang mengalami masalah penyusuan tapi alah dengan alfalfa.
* Set yang paling sesuai untuk ibu yang ingin relaktasi / induce relactation .

Set Triple M (Set Penyusuan B, Lengkap dengan Kalsium dan ESP) - highly recommended!
* Mengandungi Multivitamin lengkap dengan zat besi, Vitamin B, Vitamin C, Kalsium, Alfalfa dan ESP.
* Sangat dicadangkan untuk ibu yang mengalami masalah penyusuan.
* Set yang paling sesuai untuk ibu yang ingin relaktasi / induce relactation  ***tidak boleh diambil oleh ibu/ibu yang mempunyai bayi elergi alfalfa, SLE & penyakit autoimmune yang lain



*hubungi saya untuk mendapatkan harga bagi setiap set.


Perlu diingat, walaubagaimanapun konsep asas penyusuan (supply-demand) mesti dipatuhi untuk menghasilkan susu yang banyak. Ibu2 disarankan mematuhi jadual mengepam untuk keberkesanan suplemen vitamin ini.

Untuk sebarang pertanyaan, boleh hubungi saya [anida.ae@gmail.com] atau boleh sms 012-7917427.


CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Pecah kaca, pecah cermin
Dah baca, harap komen :-)

Back
to top