PROMO APRIL : MEAL SHAKES. Dapatkan hari ini sebelum tawaran tamat!!

PROMO APRIL : MEAL SHAKES
haha..terasa sangat kejung tulis promo april : meal shakes. eh, ulang semula.
maknanya semua kena ambik perhatian. promo april : meal shakes. dah 3 kali ulang ni.
Bagaimana mealshakes memberi kita kebaikan?
Meal Shakes Shaklee merupakan sarapan / minuman / kudapan lengkap yang mengandungi :
  • Rendah lemak & rendah glisemik
  • 24 vitamin & mineral penting seperti kalsium, iron, vitamin A, vitamin D dan lain2.
  • nutirien2 asas yang diperlukan oleh kanak2 
  • Sumber terbaik serat & protein.

Siapa yang boleh ambil mealshake? semua orang yang berumur 1tahun keatas boleh mengambil mealshakes tapa was-was :)
Bukan saja boleh minum begitu saja, mealshakes juga sangat sedap dicampur dalam minuman kegemaran anda. Jadi apa salahnya sambil menyelam minum air? Sambil menikmati milo panas, dapat segala kebaikan protein dan serat bila dicampur dengan sesudu mealshakes perisa French Vanilla. 
Bagi ibu2 menyusukan anak yang ingin kekal langsing, bolehlah tambah mealshakes dalam diet harian. Macam mana boleh kurus? sebab mealshakes mengenyangkan, ia juga kaya dengan protein dan serat / fiber..jadi proses pembuangan najis berjalan lancar.
Mealshakes ni juga sangat sesuai untuk mereka yang tidak suka / tidak boleh / tidak mahu menelan vitamin2 dalam bentuk tablet / softgel. Memang pilihan terbaik!
Bagi kanak2 yang mengalami masalah sembelit juga, mealshakes dapat membantu. Tak perlu lagi bergaduh-gaduh dengan anak nak cucuk ubat vontot <__>
Budak dalam iklan susu formula yang cuma nak makan sosej tu je pun boleh amik mealshakes untuk naikkan selera makan :)
Dengan segala kebaikan mealshakes, ditambah pulak dengan promo april : mealshakes (ulang lagi) ni, anda tidak mahu mencuba? 
Macam mana nak beli?
Hubungi saya [anida.ae@gmail.com] / sms 0127917427 untuk dapatkan promo april : mealshakes dan konsultasi percuma selepas pembelian.
Jom kita!

*These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Pecah kaca, pecah cermin
Dah baca, harap komen :-)

Back
to top